a

Wie is Martien

  /  Wie is Martien
martien2

Wie is Martien

Hallo,

Ik ben Martien.

Fijn dat je mij (en mijn online programma) wil leren kennen!

Mijn Pilatesverhaal begon in 2008.
Na een ongeval raadde een kinesist me aan om het eens te proberen en ik moet zeggen: ik was meteen verkocht! Toen ik de mogelijkheid kreeg om zelf een fitnesscentrum mee uit te baten, was de keuze snel gemaakt: ik zou me verdiepen in Pilates, een unieke bewegingsmethode die zóveel te bieden heeft!

Na vele opleidingen in binnen- en buitenland ben ik al meer dan 12 jaar gepassioneerd pilatesdocent, en sinds 2014 ben ik ook trotse eigenaar van het Pilates Body Center in Oudsbergen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik intussen al zoveel mensen heb mogen begeleiden, inspireren, opleiden en helpen revalideren. Want Pilates geeft je niet alleen een soepel, sterk en energiek lichaam, het vermindert onder andere ook de kans op (stress)kwaaltjes zoals nek- of lagerugpijn. En ja, elk lichaam is anders, maar het mooie aan Pilates is dat ik als docent heel doelgericht kan werken, en dat het jou tegelijkertijd leert om naar je lichaam te luisteren. Het is mijn missie dat jij je na de les soepeler, sterker en energieker voelt. Fun, hard work én ontspanning: daar streef ik naar in iedere les!

Hopelijk kan ik ook jou overtuigen van al het positieve dat Pilates te bieden heeft.

Heb je vragen? Of ben je helemaal overtuigd en zoek je een goede studio in jouw buurt?
Ik help je graag verder.
Martien
+32 496 111 722
martienjanssenpbc@gmail.com

Registreer voor onze online lessen

Kies uit een van onze lessen en registreer: Kies uit een van deze lessen, klik dan op registreer en betaal en ga dan met het winkelmandje verder. Afrekenen winkelmandje

Wachtwoord herstellen